O nama

BHB Domus d.o.o.

O nama

BHB još od osnutka 2018. godine kroz svoj stambeno-poslovni kompleks na uglu Branimirove i Heinzelove ulice u Zagrebu stavlja izgradnju prvoklasnog poslovnog i stambenog prostora za prioritet. Naš cilj je ljudima pružiti nezamjenjiv komfor i ugodu življenja u stanovima naših stambenih zgrada Comfort B i Comfort H te besprijekorno radno okruženje u našoj poslovnoj zgradi na samom uglu križanja Heinzelove i Branimirove.

Upravo zato što ljude stavljamo na prvo mjesto smo odlučili izgraditi kompleks na lokaciji koja je svega 200 metara udaljena od glavnih točaka interesa poput tramvajske stanice, doma zdravlja i vrtića, 600 metara udaljena od tržnice, a upola manje od osnovne škole. Moderan dizajn realiziran je koristeći isključivo najmodernije alate, pazeći da svaki pedalj prostora bude savršen za buduće kupce te na maksimalnu energetsku učinkovitost zgrada, koje su u energetskom razredu A+.

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.