POSLOVNO STAMBENI KOMPLEKS BHB – ZAGREB

Na lokaciji u Zagrebu, na uglu Branimirove i Heinzelove ulice na jednom od najprometnijih križanja u gradu u užoj gradskoj jezgri, gradimo poslovno-stambeni kompleks koji se sastoji od tri nadzemna volumena odnosno tri zgrade;

 • istočna stambena zgrada,
 • južna stambena zgrada
 • poslovna zgrada koja se nalazi na križanju.

 • Sve su zgrade međusobno podzemno povezane, sa dvije podrumske etaže u kojima se nalaze garažna parkirna mjesta. Ukupna nadzemna građevinska bruto površina sva tri poslovno-stambena volumena iznosi 18.500 m2, sa ukupno 325 garažno parkirališnih mjesta u dvije podzemne etaže.

  Lokacija

  Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa ostalim dijelovima grada Zagreba te neposredna dostupnost javnog gradskog prijevoza tramvaja, autobusnog i željezničkog kolodvora te aerodroma. U neposrednoj blizini nalaze se stanice tramvaja na Zvonimirovoj ulici udaljenoj samo 200m, Kvaternikov trg i gradska tržnica na udaljenosti 600m, Dom zdravlja, vrtić na udaljenosti od 200 m, osnovna škola u Tuškanovoj ulici na udaljenosti 300 m, te supermarket u neposrednom susjedstvu.

  Poslovna zgrada

  Sastoji se od dvije podzemne etaže; prizemlja u kojem je smještena poslovnica Banke, te sa izvedenom atikom iznad objekta.

 • Svijetle visine garaže 2.10 m
 • Svijetle visine poslovnih prostora - prizemlje 3,40 m
 • Svijetle visine poslovnih prostora - katovi 2,75

 • Karakteristična etaža svakog od osam katova predstavlja jedan zaseban poslovni prostor površine 519,73 m2. Svaki kat može se podijeliti na 2 poslovna prostora namijenjena za dva različita korisnika.

  Kupac uređuje poslovni prostor u skladu sa poslovnim potrebama i prema vlastitim željama.

  Svaki poslovni prostor ima izveden sanitarni čvor, prostor namijenjen čajnoj kuhinji te odvojeno i zasebno grijanje, hlađenje i ventilaciju od ostatka poslovne zgrade. Garažna parkirna mjesta nalaze se u podzemnim etažama -1 i -2. U podzemnu garažu pristupa se putem rampe širine 5,5 m a prilaz je omogućen sa zapadne strane. Dimenzija garažnih parkirnih mjesta je 250*500 cm.

  Stambena zgrada

  Stambena zgrada na Branimirovoj ulici sastoji se od dvije podzemne etaže, prizemlja sa dva poslovna prostora, te 8 nadzemnih stambenih etaža.

  Karakteristična etaža svakog od osam katova broji maksimalno 12 stambenih jedinica.

  Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 45 m2 do 75m2 ili prema dogovoru sa kupcima.

  Svaki stan ima pripadajući balkon.